Eklovens fotoblogg

Alla inlägg under april 2009

Av Boris & Carina - 16 april 2009 00:00

Tina har skickat en ny bild på lilla söta A Charming Piper (Tea) som har börjat komma i päls nu efter H kullens valpar. Tack för bilden Tina!


A Charming Piper (Tea)

Av Boris & Carina - 15 april 2009 00:00

Idag har vi haft trevligt besök av E kullens Enrico Erwing (Elvis), Ethernal Esoya och vi har varit på besök hos Veterinärmottagningen i Näsum för att röntga höfter och armbågarna på de bägge syskonen. Enligt Vetr Åsmund Follerås såg det jättebra ut men nu återstår det att se om Skk:s avläsare  tycker lika. Nu är det en nervös väntan i några dagar innan man vet svaret men vi håller alla tummar och tassar här.

Elvis, mamma Glimma och Soya

Enrico Erwing (Elvis), Ethernal Esoya och mamma Glimma i Näsum


Vi har även fått ett par bilder på vår Canada vovve Casanova som även han har vuxit upp till en riktigt vacker gosse. Thank you Marie Hélène and Pierre for the lovely photos on Casanova, so  beautiful he is!Av Boris & Carina - 14 april 2009 09:19

En av vår Mattis (Ekoxens Leeroy Collins) avkommor, Fransennens Jenna (Bella) har varit och tävlat lydnad i helgen
för första gången. Tyvärr nollade dom ett moment men de fick ändå ihop 152poäng!  GRATTIS! och så klart är matte väldigt stolt över sin hund! och det med all rätt. Här är ett par bilder när matte och Bella tränar agility, något som Bella tycker är väldigt spännande, hon har redan ställt upp i två tävlingar i hoppklass 1.


Bella (Fransennens Jenna)


Fransennens Jenna (Bella) tränar agility

Fransennens Jenna (Bella) och matte Frida tränar agility

Av Boris & Carina - 13 april 2009 00:00

Vi har fått några bilder på E kullens "valpar" som har blivit 1 år


Azlans 1 års tårta

 Euniqe Emilio (Azlan) sitter och väntar på sin födelsedags tårta, så söt vovve!

Glädjefnatt

Så här lycklig kan Azlan också vara!


Eutopia EnJoy 1 år

Eutopia Enjoy (Ezter)1 år som också har vuxit upp till en stilig dam


Soya som väntar på att få hugga in på 1 årstårtan

Ethernal Esoya som väntar på att få hugga in på 1 årstårtan. Hon är så söt allas vår lilla Soya.


Nya bilder på fina Enrico Erwing (Elvis) vid havet.


Elvis vid havet


Enrico Erwing (Elvis) så fin!

Enrico Erwing (Elvis) så fin


Hooked on a feeling i blåsippebacken

Lilla fina Hooked on a feeling (Dizel) ibland alla Blåsippor.

Slalomträning

Lillmatte och Dizel tränar slalom på agillitybanan.

Av Boris & Carina - 12 april 2009 00:00

JAG ÄR SÅ TACKSAM! 


Jag är så glad idag över att vår Jonas lever för igår, ca 1 km från vårt hem hände det som man inte vill uppleva som förälder. 


Det var en helt vanlig Påskafton, vi hade just ätit lite mat och satt och fikade ihop med Boris dotter Sandra hennes sambo Oskar och deras barn Klara och Sofia, Boris yngsta dotter. Då ringer telefonen och Boris svarar och jag ser genast att något har hänt så jag frågar är det Jonas? Och han nickar. NEJ!!!! Jonas hade krockat. Vad man gör och tänker i sådana situationer är mycket märkligt. Tror inte man tänker alls…..  


Det första jag ser vid olycksplatsen är en totalt demolerad bil, men Jonas står nästan helt oskadd vid sidan om och har fått hjälp av en granne som bor där krocken hände att ta sig ur bilen, bortanför står bilen som körde på honom, även den mycket tilltufsad och även den en Saab av äldre modell. Den mötande bilen hade genat i kurvan och kört på vänster sida och man såg på Jonas bils hjulspår att han försökt hålla till höger så mycket som möjligt men till slut gick det inte. Jonas mejade först ner ett staket sedan ”missade” han tre stora el-stolpar och en transformator station och ett elskåp och bilen stannade 5 cm från två stora stenar i diket. Jonas har haft en ruskig tur i oturen. Hela sidan där föraren sitter och bakdörren var helt deformerad där den andra bilen körde in i honom. Bärgningsbilen fick komma och hämta bilen. 


Jag är mycket tacksam för att Jonas körde en SAAB 9000, gammal javisst en

 -93:a men jag tror våra Svenska bilar även om de har ett antal år på nacken är säkrare än de som är importerade billiga, sen får man säga vad man vill om den saken. Visst drar de lite mer bensin, men de måste de också få göra när de väger så mycket mer än de ”bensinsnåla” importerade och där man har ett säkerhetstänkande bakom varje detalj i bilen. Saaben är nu ett minne blott men min Jonas lever och det är huvudsaken. Jag är ju en "gammal" Volvo arbetare sen 30 år tillbaka så jag vet vad som finns i våra bilar och jag tror inte att Saab är sämre.


Vill också tacka Marianne och Kurt för att vi fick köpa bilen och som man nu kan se det nu i efterhand, gjorde att jag fick behålla min son Jonas i livet.

Kanske hade han en skyddsängel som hjälpte honom.

skyddsängel

Av Boris & Carina - 11 april 2009 01:04

Idag blir Dalaleds Glimma och Bernerbrukets Atlas fyra "valpar" 1 år. Vi önskar alla fyra en riktigt god födelsedag och självklart håller vi tummarna för den kommande röntgen. Så här små och gulliga var dom som 8 veckorsvalpar.


Enrico Erwing, Euniqe Emilio, Eutopia Enjoy och Ethernal Esoya

Eklövens Enrico Erwing, Eklövens Euniqe Emilio,

Eklövens Eutopia Enjoy och Eklövens Ethernal Esoya


Per och Ingela har skickat ett par nya bilder på söta fröken Cessie Seline som ser ut att vara en kopia av mamma Ewa. Så söt...


Cessie Seline

Cessie Seline

Cessie Seline

Av Boris & Carina - 10 april 2009 20:32

Vi har fått några nya bilder av familjen Ruthberg i Nord Norge på lilla Eklövens Freja (Ezena) som ser ut att ha vuxit upp till en stilig ung dam och en ny bild på lilla söta Handle with Care Hjertie (Sally) av familjen Wiberg i Helsingborg

Ezena

Eklövens Freja (Ezena) tillsammans med lillhusse.

Ezena

Ezena


Handle with Care Hjertie

 Handle with Care Hjertie (Sally)

Av Boris & Carina - 9 april 2009 09:27

Vi önskar alla en riktigt skön Påskhelg


Påskhälsning

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Vädret här i dag

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok för Eklövens Fotoblogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se