Eklovens fotoblogg

Alla inlägg under augusti 2009

Av Boris & Carina - 15 augusti 2009 00:00

Stort GRATTIS till alla vår Bosse (Säterhundens Åhus Nils Per) som fyller 6 år idag. Vår älskade mascot.

Bosse 6 år 

Av Boris & Carina - 12 augusti 2009 00:00

Vi vill tacka alla som har stöttat oss i sorgen efter vår underbara Mattis. Idag är det bara en vecka sedan han försvann från oss och tomheten är fortfarande svår.


Vi har fått återbud på en tikvalp. Det är tik 4 som vill hitta en ny familj. 


 Lite bilder på valparna från valphagen.

Däckad hane

Visst ser det mysigt ut i däcket? Valpen är Ian Ileven

Valpbyte i däcket

Däckbyte...! Tik 4 som heter Iwa Irene ligger i däcket.

Av Boris & Carina - 9 augusti 2009 19:10

Lite positivt denna veckan: Idag har vi tillbringat dagen i Ronneby Brunnspark på hundutställning. Vi vill tacka alla goa valpköpare som kommer och ställer sina hundar så bra och ett stort GRATTIS till alla fina placeringar. Även ett stort TACK till Pernilla Svedjeby för den fina handlingen. Det roligaste i dag var nog att vår Bernami's Åmirella (Ella) blev BIR veteran med CK. Tror nog Mattis ler i sin himmel, för Ella var hans stora kärlek, där Ella var där var även Mattis. Ett stort TACK även till Tina och Tea (A Charming Piper) för all hjälp och trevligt sällskap ett par dagar.

Kritiken: 8 år gammal veteran i mycket god kondition. Bra huvud, ögonen kunde varit mörkare. Bra tänder och bett. Bra utryck och mkt bra könsprägel. Bra hals och kroppspropitioner. Bra vinklar bak. Utmärkt päls. Gott temperament. Rör sig lätt och fint.


Nya bilder på valparna 7 veckor: http://www.eklovenskennel.se/Carina_valpar.htm


Bernami's Åmirella


Vi har även fått en bild på fina Hooked on a feeling av matte Jennie. Han blev 1:2 med CK idag men oplacerad i Bästa hane men vi tycker det är jätteroligt eftersom han bara är precis 9 månader gammal.

Hooked on a feeling

Av Boris & Carina - 5 augusti 2009 20:17

Det gick inte att rädda vår Mattis. Han fick sluta sitt liv idag i husses och mattes armar.


Vårt avsked kom så plötligt, ena dagen var du så levande, stark och glad, nästa dag fanns du inte hos oss mer. Aldrig trodde jag att vi bara skulle få 5 år tillsammans. Ditt liv på jorden blev alldeles för kort.


Jag lägger min tårfyllda kind mot din, mina fingrar smeker genom din underbara päls och jag ser in i dina mörka, vackra ögon en sista gång. Jag säger inte farväl min älskade vän, min älskade Mattis, jag säger på återseende. Hoppas du möter din älskade Dizza på de gröna ängarna bortom Regnbågsbron.


Minnena av dej kan ingen ta ifrån oss och så länge vi lever, lever du också i våra hjärtan och tankar. Vi ska alltid minnas dej som du var, vår stora älskade glada nallebjörn. Vår saknad är obeskrivlig det finns inga ord som kan beskriva den smärtan vi känner nu men jag vet att det kommer en dag när det inte känns så tungt och man kan se meningen med VARFÖR? Men nu finns det bara mörker. Du var den snällaste av hundar på denna jord och vi hoppas att dina barn och barnbarn kommer att finns i många år framöver hos oss och glädja sina familjer.

Vem ska nu pyssla om alla i flocken?

Din plats i flocken är tom MATTIS! Du fattas oss!


Exoxens Leeroy Collins (Mattis)


Av Boris & Carina - 5 augusti 2009 09:06

Sedan i måndags har inget varit som det brukar i vårt lilla hem och många tårar har det blivit under dessa dygn och en evig väntan på att telefonen ska ringa. Anledningen till det är att en av våra älskade hundar och en älskad familjemedlem sedan många år tillbaka ligger på Helsingborgs Djursjukhus och utgången är oviss.

Ena dagen frisk och pigg och den gladaste i världen, nästa dag inlagd på Djursjukhus med en diagnos som gör att vår vän kanske måste avsluta sitt liv alldeles för tidigt.


Igår kväll körde vi ner till Helsingborgs Djursjukhus för att ta ett sista farväl av vår underbara vän och vi var helt inställda på att detta skulle vara den sista gången som vi sågs. Men väl där ville den nya veterinären som hade hand om vår vän att de skulle ges en sista chans eftersom vår älskade vän inte är så gammal. Vi åkte hem betydligt gladare för den lilla strimma av hopp som han gav oss.Vi kommer att få det slutgiltiga beskedet idag hur de ska göra.

 

Ett stort tack till våra vänner för allt stöd ni har gett oss under dessa dagar. Ni är verkligen guld värda och jag hoppas att vi kan återgälda er hjälpsamhet när ni behöver det.

Av Boris & Carina - 3 augusti 2009 00:00

Vi har haft besök av familjen Haglund och deras A Charmed Prue(Sazza). Det var ju ett tag sedan vi sågs, tack för att ni kom och hälsade på oss. Hon är så fin lilla goa Sazza.

A Charmed Prue (Sazza) 20090802

Av Boris & Carina - 2 augusti 2009 00:30

Ja så är det dax för 6 veckorsbilderna på I kullen. Tack Maria på Ellebäckens för hjälpen med fotograferingen. Klockan blev lite mycket så därav de mörka bilderna.

Tik 1

Tik 1

Tik 2

Tik 2

Tik 3

Tik 3

Tik 4

Tik 4

Tik 5

Tik 5

Tik 6

Tik 6

Hanarna

Hane 1

Hane 1

Hane 2

Hane 2

Hane 3

Hane 3

Hane 4

Hane 4

Hane 5

Hane 5

Av Boris & Carina - 1 augusti 2009 00:00

Ja idag är det första Augusti, sommaren är alldeles för kort och det mesta regnar bort... Men några fina dagar har vi ju ändå haft. Vi har fått ta del av några av familjen Haglunds semesterbilder på  A Charmed Prue (Sazza). Tack för de fina bilderna på den söta tjejen.

Sazza i vassen

 A Charmed Prue (Sazza) så jättesöt!

 A Charmed Prue (Sazza)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Vädret här i dag

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok för Eklövens Fotoblogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se